zoeken
zoeken

Log-In

Gebruikersnaam *
Paswoord *
Onthoud mij

Easy Offer

De makkelijkste weg naar vakkundige hulp

Het vinden van een geschikte vakman is voor de meeste mensen geen sinecure. Het is een tijdrovende bezigheid met geen zekerheid of je de beste deal heeft gemaakt. Easy Offer wilt dat je je bouwproject optimaal kan realiseren, daarom bieden wij je ons netwerk aan van erkende professionals die door onze medewerkers worden geanalyseerd en gecontroleerd op een gewaarborgde prijs kwaliteit verhouding. Ondertussen kan je bij Easy Offer terecht voor maar liefst 40 bouw gerelateerde categorieën.

Ben je oprecht geïnteresseerd in een prijsvergelijking tussen 3 professionals die bij je ter plaatse komen? Laat ons dan de schakel zijn die je begeleid en vakkundig advies geeft voor jouw droomproject.

Veel gestelde Vragen

Waarvoor kan ik bij Easy Offer terecht?

Easy Offer biedt je als klant de mogelijkheid om een prijsvergelijking te maken tussen 3 verschillende erkende professionals uit ons netwerk zodat je werkzaamheden voor de juiste prijs en met de beste kwaliteit worden uitgevoerd. Hiernaast kan je bij Easy Offer altijd terecht voor vakkundig advies over al onze aangeboden categorieën.

Wat is de kostprijs?

De kostprijs van de 3 aangeboden offertes zijn volledig gratis.

Hoe vind ik de juiste leverancier?


Wij sturen je gegevens door naar 3 erkende professionals in jouw regio. Hierna kan je zelf beslissen met wie u wil samenwerken.

Indien je nog verdere vragen hebt kan je altijd één van onze medewerkers contacteren.

Nieuwste Professionals

Leverancier worden?


Bij Easy Offer doen we er alles aan om zo kwalitatief mogelijke leads aan te bieden. Zo helpen we je in contact te brengen met oprecht geïnteresseerde klanten

 

Lees Meer Contact

Onze events

 

29 januari Bouwinnovatie

Ethias Arena Hasselt.

   
Wat is de kostprijs?
Het ontvangen van offertes is geheel gratis.
Waarvoor kan ik bij Easy Offer terecht?
Easy Offer biedt u als klant de mogelijkheid om een prijsvergelijking te maken tussen 3 verschillende erkende professionals uit ons netwerk zodat uw werkzaamheden voor de juiste prijs en met de beste kwaliteit worden uitgevoerd. Hiernaast kan u bij Easy Offer altijd terecht voor vakkundig advies over al onze aangeboden categorieën.